Beautyclass / beauty workshops

Voor degenen die graag alles willen weten over hoe u uzelf en anderen van een prachtige make-up kan voorzien, geeft Kristel workshops en trainingen met verschillende thema’s. Deze kunnen worden gevolgd door groepen, bedrijven of individueel.

Make-up workshop boeken

De thema’s van de workshops zijn afwisselend, aangezien de beautytrends blijven vernieuwen. In een middag of avond worden allerlei technieken uitgelegd, gedemonstreerd en uiteindelijk gaat u zelf aan de slag. Van basic tot extreem, alles is mogelijk! Er wordt gewerkt met professionele producten voor de allerbeste resultaten. In een workshop krijgt u veel kennis over technieken, kleuren en het werken met materialen.

Dag make-up

Tijdens deze make-up workshop leert u hoe u de perfecte dag make-up aanbrengt. Deze kenmerkt zich door de neutrale, lichte en frisse uitstraling die geschikt is voor werk of school. Het is een eenvoudige en snelle make-up, die iedereen kan leren aanbrengen. Kristel geeft u de nodige tips & tricks!

Avond make-up

Een avond make-up is een glamour make-up die gedragen wordt tijdens feestjes, uitgaan, festivals of andere speciale gelegenheden waarbij u er tiptop wilt uitzien! Voor een avond make-up neemt u een dag make-up als uitgangspunt, waarna u overal een glamorous touch aan gaat geven. Kleuren worden intenser en donkerder aangebracht, er wordt gewerkt met glitter en bij deze make-up worden er veel highlights aangebracht. Denk bij een avondmake-up ook aan eyeliner en mooie lashes. Tijdens deze workshop leert u allerlei handige trucs om de perfecte avond make-up te creëren!

Smokey eyes

Smokey eyes zijn één van de bekendste termen in de beauty industrie. Deze intense oogmake-up is mooi en sexy en vooral geschikt voor speciale gelegenheden. Met een smokey eye make-up laat u uw ogen schitteren en door te werken met contrasterende kleuren, zal uw natuurlijke oogkleur extra opvallen. Het wordt veel gezien in magazines en op TV, maar slechts weinigen weten hoe ze daadwerkelijk een mooie smokey eye kunnen creëren. Tijdens de visagie workshop leert u alles over kleuren, producten en technieken.

Contouring en highlighting

Hot, hot, hot! Een enorme trend in de beautybranche is ‘contouring en highlighting’. Deze techniek zorgt ervoor dat gezichtsvormen beter uitkomen. Door het werken met lichte en donkere kleuren komen sommige delen van het gezicht meer naar voren, anderen vallen juist terug. Hierdoor creëert u meer dimensie in het gezicht. Het wordt ook wel ‘the diet for the face’ genoemd.

Het contouren en highlighten vergt de nodige kennis & oefening, en is niet eenvoudig. Tijdens deze workshop krijgt u veel kennis om de techniek te leren beheersen en krijgt u de kans om te oefenen onder de begeleiding van een echte make-up artist!

Kristel is onder andere werkzaam in Brabant en Limburg. Van kleinere dorpen zoals Swalmen en Heythuysen tot grotere steden als Eindhoven, Maastricht en Weert. Ook voor opdrachten buiten Noord-Brabant en Limburg kunt u uiteraard bij Kristel terecht. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Make-up workshop boeken
Workshops

Een Make-up workshop boeken met vriendinnen of voor jezelf?

Maak snel een afspraak of vraag een offerte aan!