Zoekt u een Make-up specialist of visagiste in de regio Roermond?

Heeft u interesse in een van de diensten van make-up artist Kristel van Heugten als visagiste in Roermond? U kunt vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u mailen, bellen of een online offerte aanvragen.

Kristel is dé specialist op het gebied van make-up in de regio Roermond

Bent u op zoek naar een visagiste in Roermond met vakmanschap en kennis? Kristel van Heugten kan u voorzien van verschillend visagie diensten op vakkundig niveau waarbij flexibiliteit geen probleem is. Zo is een van de specialisaties van Kristel van Heugten het verzorgen van de visagie in Roermond op locatie voor fotoshoots. Deze fotoshoots variëren van tijdschriften tot websites, van bruidjes tot feestmake-up en van catalogus tot andere (social) media. 

Visagie op locatie

Zoekt u een visagiste voor een fotoshoot, bruiloft, feestje, of workshop? Ongeacht waar uw keuze naar uit gaat, u wilt natuurlijk tevreden zijn met het eindresultaat. Met Kristel van Heugten visagie in Roermond en omstreken kunt u hier op vertrouwen. Goede visagie levert u overigens nog meer voordelen op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat er qua nabewerking van de foto’s minder werk nodig is. 

Kristel van Heugten werkt geheel in het gewenste thema of idee van de opdrachtgever, maar kan zelf professionele en creatieve suggesties geven. Wanneer u dus een visagiste in Roermond of omgeving nodig heeft die een mooie en passende make-up kan verzorgen, dan is Kristel van Heugten de make-up artist die u zoekt. 

Ervaren dienstverlening

Kristel van Heugten is dus in staat om op locatie in Roermond uw visagie te verzorgen. Haar creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat u in een fijne en vertrouwde sfeer verzorgd zal worden. Naast dat Kristel van Heugten kan werken als visagiste voor fotoshoots en bruiloften  is zij ook nog beschikbaar voor de volgende diensten in Roermond: make-up voor modeshows, party make-up, visagie voor (theater) shows en evenementen, visagie voor film- en televisie, visagie voor videoclips en dag- en avond make-up advies. 

Heeft u interesse in een van de bovenstaande diensten van make-up artist Kristel van Heugten als visagiste in Roermond? U kunt vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Natuurlijk kunt u ook mailen of de tarieven bekijken.

Uiteraard is Kristel ook werkzaam in omliggende plaatsen, bijvoorbeeld als visagiste in Heythuysen.

visagiste Roermond

Wilt u ook stralen op de mooiste dag van uw leven?

Maak dan snel een afspraak!