Een visagiste inhuren?

Wanneer u Kristel als visagiste inhuurt, dan kiest u voor een enthousiaste, vernieuwende en creatieve visagiste

Kristel als Visagiste inhuren

Wilt u een visagiste inhuren? Dan zoekt u natuurlijk een professional die goed begrijpt wat u graag wil. U heeft een bepaalde look in gedachten voor uw bruiloftsdag, een fotoshoot of ander evenement of gelegenheid. De gemaakte make-up look moet overeenkomen met de look die u in gedachten heeft, zodat u helemaal tevreden bent over het resultaat. Wilt u een visagiste inhuren, dan is het daarom belangrijk dat de make-up artist flexibel is. Kristel van Heugten is een opgeleide make-up artist en heeft door haar opleiding en werkervaring veel ervaring met het creëren van diverse looks die aansluiten bij de wensen van de klant.

Passende look vinden

Als make-up artist (MUA) kan Kristel van Heugten veel verschillende looks bij u aanbrengen. Wilt u een verfijnde, basic look die uw gezicht vereffend en toch naturel houdt? Goed idee voor bijvoorbeeld uw bruiloft! Wilt u een visagiste inhuren voor een fotoshoot of modeshow? Dan is Kristel in staat om een unieke, opvallende make-up bij modellen aan te brengen. Door haar uitgebreide werkervaring weet zij snel en exact de wens van u als klant te achterhalen. Hierdoor wordt er een passende look gevonden die volledig aansluit bij uw wensen. Verder is MUA Kristel van Heugten flexibel en werkt zij alleen met professionele producten, zodat de resultaten blijvend mooi zijn en de huid zo optimaal mogelijk wordt verzorgd.

Kristel als visagiste inhuren

Wanneer u Kristel als visagiste inhuurt, dan kiest u voor een enthousiaste, vernieuwende en creatieve visagiste. Kristel is als professionele make-up artist continu op de hoogte van de laatste trends, technieken en stijlen, die zij snel eigen maakt. Heeft u iets gezien op social media, tv of elders en wilt u een visagiste inhuren om deze look bij u te creëren? Dan staat Kristel te popelen om dit voor u te realiseren! Basic looks, extreme looks en trendy looks: make-up artist Kristel van Heugten maakt ze graag bij u, op locatie of tijdens een workshop. Van bruidsmake-up in Nederweert tot modeshows in Amsterdam: Kristel gaat graag voor u de weg op!

Neem direct contact op met visagiste Kristel van Heugten voor meer informatie of om een afspraak te plannen!

Visagiste inhuren

Wilt u ook stralen op de mooiste dag van uw leven?

Maak dan snel een afspraak!