Visagiste aan huis

Er zijn meerdere momenten waarop een visagiste aan huis of een visagiste op locatie zeer goed van pas komt. Wanneer u gaat trouwen, dan is het natuurlijk heerlijk om uzelf in het comfort van uw eigen woning klaarmaakt om het jawoord te geven. Wanneer de visagiste aan huis komt, dan is dit mogelijk! Fotoshoots en modeshows dienen ook op locatie voorbereid te worden, dus ook daarbij is het handig wanneer de make-up artist aanwezig is. Ook om eventuele touch ups te doen. Van bruidsmake-up in Budel tot fotoshoots in Amsterdam: Kristel van Heugten kan dit allemaal verzorgen.

Een bruid op haar allermooist

Er zijn meerdere momenten waarop een visagiste aan huis of een visagiste op locatie zeer goed van pas komt. Wanneer u gaat trouwen, dan is het natuurlijk heerlijk om uzelf in het comfort van uw eigen woning klaargemaakt te worden om vervolgens het jawoord te geven. Wanneer de visagiste aan huis komt dan kunt u wat meer ontspannen! Fotoshoots en modeshows dienen ook op locatie voorbereid te worden, daarbij is het handig wanneer de make-up artist aanwezig is om nog eventuele touch-ups te doen. Van bruidsmake-up in Budel tot fotoshoots in Amsterdam: Kristel van Heugten kan dit allemaal verzorgen.

Over make-up artist Kristel

Kristel is al vanaf jonge leeftijd gefascineerd door make-up en besluit hier dan ook haar werk van te maken. Als make-up artist heeft ze inmiddels veel ervaring opgedaan, ook als visagiste op locatie, bijvoorbeeld op fotoshoots en fashion shows. Door haar uitmuntende kennis van airbrush make-up kan ze flawless resultaten garanderen op nagenoeg élke huid. Als visagiste aan huis neemt ze haar kwalitatieve make-up producten mee naar elke gewenste locatie om een perfecte look te verzorgen.

Visagie aan huis voor uw bruiloft

Als visagiste aan huis kunt u Kristel uw make-up laten doen in het comfort van uw eigen huis. Dit verlaagt de stress en verhoogt het genieten op deze speciale dag! Uiteraard wordt er ook een proefmake-up sessie gepland, eventueel ook op basis van visagie aan huis. Heeft u hier interesse in, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met Kristel via het contactformulier op deze website.

Als professioneel make-up artist is het Kristels doel om een perfecte, passende, flawless, mooie en eventueel edgy make-up te verzorgen die geheel voldoet aan uw wensen. Maak uw wensen kenbaar en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Visagie aan huis is top geregeld wanneer u in zee gaat met Kristel van Heugten MUA. Van visagie in heythuysen tot bruidsvisagie bij u op locatie: Kristel is dé professionele make-up artist waar u op kunt bouwen. 

Visagiste aan huis

Wilt u ook stralen op de mooiste dag van uw leven?

Maak dan snel een afspraak!