Een visagie workshop volgen

Make-up aanbrengen, het blijft een kunst en voor velen een hele uitdaging. Als u met al die verschillende kleurtjes, crèmes en poeders door de bomen het bos niet meer ziet, dan kan een goede visagie workshop een hele verheldering zijn. Tijdens de visagie workshop van de professionele make-up artist Kristel van Heugten leert u hoe u met de producten, die u nu al gebruikt of in huis heeft, beter kunt werken. Ook laat Kristel van Heugten u zien hoe u eenvoudig nieuwe producten in uw make-up routine kunt verwerken.

Visagie workshop door Kristel

Tijdens de visagie workshops zal make-up artist Kristel van Heugten u wegwijs maken in de wereld van beauty producten en het aanbrengen van de mooiste make-up looks. Natuurlijk kunnen deze workshops alleen of in groepen gevolgd worden. Neem contact op voor de tarieven en mogelijkheden.

Everyday look

Kristel van Heugten leert u graag de fijne kneepjes van het vak door u stap voor stap te laten zien hoe u op de beste manier een perfecte ‘everyday look’ bij uzelf kunt aanbrengen. Make-up aanbrengen moet niet een bezigheid zijn waar u iedere dag tegenop kijkt, maar een heerlijk moment voor uzelf worden. Tijdens de visagie workshop leert u tal van trucjes, waarmee u bijvoorbeeld het best oneffenheden kunt camoufleren en uw wenkbrauwen kunt shapen of opvullen zodat u helemaal klaar bent voor uw dag.

Glamorous avond look

Als u graag wilt leren hoe u een mooie en chique avond make-up bij uzelf kunt aanbrengen, van schitterende oogschaduw tot gekleurde lippen die de aandacht trekken, dan bent u ook bij Kristel van Heugten aan het juiste adres. Als professionele make-up artist is ze namelijk helemaal thuis in de glamorous avond looks en zal ze u hier graag een handje bij helpen. Zo komen er gedurende de visagie workshop verschillende onderwerpen aanbod, waaronder het aanbrengen van de juiste basis en natuurlijk het wel bekende contouren en highlighten dat tegenwoordig helemaal hot en happening is.

Visagie-workshop

Wilt u ook stralen op de mooiste dag van uw leven?

Maak dan snel een afspraak!