Professionele Visagiste in Weert
- Kristel van Heugten -

Make-up in Weert laten doen door Kristel?

Kristel van Heugten is een visagiste die u kan voorzien van professionele make-up in Weert en omgeving. Zij is gespecialiseerd in verschillende make-up diensten waaronder het verzorgen van party make-up. Tijdens een avondje uit of voor een speciale gelegenheid zoals een gala, wilt u er natuurlijk tip top uit zien. Een mooie make-up is hierbij onmisbaar en zorgt voor een onvergetelijke indruk. Dus als u uw make-up wil laten doen voor een bijzondere gelegenheid in de regio Weert (Limburg) maar ook ver daarbuiten, Kristel van Heugten verzorgt graag uw visagie.

Party make-up is over het algemeen iets extremer dan normale make-up die overdag wordt gedragen. Het mag hier allemaal wat opvallender zoals met glitters, goud, zilver en glans. Kristel van Heugten gaat aan de hand van uw persoonlijke wensen en gelaat te werk zodat u uw feestelijke look zelfverzekerd kunt dragen. Andere mogelijkheden voor party make-up zijn nepwimpers, smokey eyes, professionele contouring en highlighting. Zoekt u een visagiste in Weert of omstreken en wilt u kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Kristel van Heugten aan het juiste adres.

Een flawless gezichts make-up

Heeft u binnenkort een visagiste in Weert nodig voor een mooie make-up? Dan kan Kristel een geschikte look verzorgen die aansluit bij uw wensen. MUA Kristel werkt met een air-brush systeem wat zorgt voor een egale teint met een flawless effect. Ongeacht of u een (professionele) fotoshoot organiseert of juist zelf het stralende middelpunt wilt zijn. Met een mooie make-up verzorgd door Kristel in Weert en omstreken kiest u voor topkwaliteit en een schitterend resultaat.

Visagie in Weert op locatie

Wilt u ervaren hoe professionele (airbrush) visagie voelt op uw huid of wilt u een party make-up look uitproberen? Zoekt u een ervaren visagiste voor een fotoshoot of modeshow? Kristel van Heugten kan op locatie uw visagie in Weert en omstreken verzorgen naar uw wensen en voorkeuren. Heeft u interesse in andere MUA diensten die we aanbieden? Kristel verzorgt ook make-up voor fotoshoots, modeshows, evenementen, film- en tv producties en videoclips door heel Nederland.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande diensten en wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie rondom professionele visagie in Weert door een ervaren make-up artist. U kunt de tarieven bekijken op de website, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen voor meer informatie en advies.

Model: Eef Wanten

Make up weert Eef Wanten
eef wanten - visagiste weert kristel