Professionele visagie in Swalmen

Voor een gezonde, frisse en mooie uitstraling is het van belang dat make-up op de goede manier wordt aangebracht en is afgestemd op uw gezicht. Op deze manier worden sterke punten benadrukt en voelt u zich zelfverzekerder.

Kristel van Heugten is een vakkundige visagiste in Swalmen met een specialisatie in dag- en avond make-up, make-up voor fotoshoots, make-up voor evenementen en shows, make-up voor video en bruidsmake-up. Bent u op zoek naar een make-up artist die u kan helpen met een van deze verschillende diensten? Kristel van Heugten helpt en adviseert u graag op een persoonlijk en professioneel niveau.

Make-up op maat

Kristel van Heugten heeft al een aantal jaren ervaring in de beauty branche en voorziet u graag van passend advies omtrent make-up. Zo kan zij u adviseren welke soort make-up goed aansluit bij uw gezichtsvorm en huidskleur. Ook kan zij als professionele visagiste kleur advies geven en werkt ze indien gewenst op locatie. Daarnaast leert u de juiste technieken voor het aanbrengen van make-up en hoe u een natuurlijke look aanbrengt die past bij uw gezicht. Dit natuurlijk allemaal op basis van uw voorkeuren. Het doel is om u te leren hoe u er op uw best uit kan zien door middel van een fijne make-up basis.

Een look voor elke dag

Als ervaren visagiste in Swalmen vind Kristel van Heugten het belangrijk om mensen te leren hoe ze hun sterke punten kunnen benadrukken. Daarnaast vinden veel mensen het ook belangrijk om juist de minder sterke punten minder op te laten vallen. Dit kan met make-up allemaal bereikt worden en geeft u een fris en zelfverzekerd gevoel. De manier waarop dit gebeurt verschilt enorm en kan zich uiten in een rustige dag make-up of bijvoorbeeld een kenmerkende look voor u. Kristel van Heugten kan u adviseren en informeren over make-up voor verschillende dagdelen, gelegenheden of zelfs gebaseerd op uw werk.

Ervaren visagiste in Swalmen

Wilt u graag een professionele make-up artist en visagiste in Swalmen boeken? Kristel van Heugten werkt in een gezellige en vertrouwde sfeer met uw wensen en behoeften. Zij kan u voorzien van verschillende make-up diensten en is altijd in om iets nieuws uit te proberen.

Verdere informatie voor make-up advies en visagie in Swalmen door Kristel van Heugten kunt u krijgen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u een offerte aanvragen en de tarieven bekijken om een idee te krijgen van de prijsindicatie.

Visagie Swalmen