Visagie Limburg

Voor een ervaren visagiste in Limburg voor de visagie bij fotoshoots, modeshows, andere events en ook bruiloften, feesten en partijen, gaat u voor make-up artist Kristel van Heugten.

Kristel van Heugten geniet inmiddels vele jaren ervaring met visagie Limburg maar ook door geheel zuid- & midden Nederland waaronder plaatsen als Utrecht, Maastricht, Roermond, Amsterdam enz. In haar carrière werkte Kristel aan een grote verscheidenheid aan opdrachten en heeft ze een klantenkring van talloze tevreden klanten opgebouwd. Veel klanten gingen u dus voor voor professionele visagie opdrachten uitgevoerd door Kristel van Heugten!

Kristels klanten en expertises

De klantenkring van Kristel als visagiste in Limburg is erg gevarieerd. Ze is een opgeleide make-up artist (MUA) en heeft daarom uitgebreide ervaring met het aanbrengen van professionele, bijzondere en bovendien longstay make-up bij modellen voor modeshows, fotoshoots, films, series, videoclips en andere presentaties. Hiernaast werkt de Limburgse visagiste ook op de ‘sets’ van bruiloften en andere privé aangelegenheden. Ze weet de natuurlijke schoonheden perfect te accentueren en kan met haar ervaring en opleiding iedereen voorzien van een perfect passende make-up. Verder kunt u bij deze visagiste in Limburg terecht voor leuke make-up workshops waarin u leert om met diverse technieken uzelf prachtig op te maken. Of u dit nu wilt leren voor uzelf of voor bijvoorbeeld een vrouwengroep of bedrijf een leuke activiteit zoekt: bij Kristel van Heugten bent u van harte welkom!

Boek uw visagiste in Limburg

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van visagie in Limburg? Bekijk het veelzijdige en uitgebreide portfolio van Kristel van Heugten online en lees meer over de mogelijkheden bij deze visagiste in Limburg.

Zoekt u iemand die de visagie (in Limburg maar ook de andere provincies of bruidsmake-up in Eindhoven), voor bijvoorbeeld een fotoshoot of evenement, op zich kan nemen? Neem dan contact op en vraag advies of een vrijblijvende offerte aan. Nu tijdelijk in als Makeup Artist Kristel in Australië

Visagie limburg