Ervaren visagiste in Heythuysen

Goed verzorgde visagie en make-up afgestemd op uw gezicht zorgt ervoor dat uw sterke punten worden benadrukt en geeft u een gezondere en frisse uitstraling.

Weet u niet zo goed wat goed bij u past en bent u op zoek naar vakkundig advies op maat? Kristel van Heugten is make-up artist die gespecialiseerd is in verschillende diensten rondom visagie in Heythuysen en omgeving.

Welke make-up past bij u?

Wilt u graag meer te weten komen over wat voor soort make-up en welke kleuren goed bij u passen? Als ervaren visagiste die in Heythuysen werkzaam is, kan Kristel van Heugten u passend advies geven. Dit kan indien gewenst op locatie plaatsvinden. Gebaseerd op uw wensen en uw unieke gezicht wordt er een passende look aangebracht. Natuurlijk ontvangt u tips en advies rondom make-up en leert u welke technieken u kunt toepassen om op de juiste manier een egale make-up look te creëren. Op deze manier hoeft u zelf niet meer uit te proberen wat het beste bij u past en kunt u elke ochtend een mooie make-up aanbrengen die u er op uw best uit laat zien.

Dag en avond make-up

Make-up is bedoeld om uw sterke en persoonlijke kenmerken te accentueren, uw minder sterke punten te verhullen en om u een frisse en zelfverzekerde uitstraling te geven. Dit kan in veel verschillende vormen zoals een egale en natuurlijke dag make-up of een meer uitdagende look voor in de avond. Kristel van Heugten kan u als visagiste in Heythuysen advies geven over natuurlijke dag make-up en kan u daarnaast ook informeren rondom avond make-up. Het is bijvoorbeeld erg eenvoudig om van de make-up look die u overdag draagt een avond look te creëren zonder al te veel aanpassingen. Dit is vooral fijn voor vrouwen die weinig tijd hebben maar wel graag een mooie en verzorgde make-up willen aanbrengen.

Visagiste in Heythuysen en omgeving

Bent u op zoek naar een professionele en creatieve visagiste in Heythuysen? MUA Kristel van Heugten kan u voorzien van verschillende visagie diensten, eventueel op locatie. Er wordt gewerkt in een persoonlijke en gezellige sfeer waarbij er volop aandacht wordt besteed aan uw wensen en voorkeuren. Kristel van Heugten is een vakkundige make-up artist met ervaring en specialisatie in bruidsmake-up, party make-up, make-up voor fotoshoots, make-up voor video en theater, make-up voor evenementen en modeshows.

Voor meer informatie rondom visagie in Heythuysen verzorgd door Kristel van Heugten verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Ook kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen of de tarieven bekijken op deze website.

Visagie Heythuysen