Make-up artist diensten

Kristel van Heugten MUA kan de visagie verzorgen op diverse soorten aangelegenheden, evenementen en producties in heel Nederland, van Weert tot Groningen.

Fotoshoots

Een fotoshoot voor een magazine, online magazine, catalogus of andersoortige media uiting? Met een professionele make-up artist zoals Kristel worden de modellen voorzien van een flawless make-up look, geheel aangepast op de wensen van de opdrachtgever.

Bruidsmake-up

Wilt u er stralend uitzien op dé dag van uw leven? Kristel maakt gebruik van professionele make-up merken die de hele dag blijft zitten zodat u er de hele dag tiptop uitziet. Uiteraard is er de mogelijkheid om een proefmake-up te proberen zodat u zeker weet dat u er uitziet zoals u zelf wilt. U hoeft zich op uw bruiloft dus geen zorgen te maken over hoe u er uit ziet.

Modeshows

Wanneer er een modeshow wordt georganiseerd, dan dienen alle modellen van een on fleek make-up worden voorzien. Als professioneel make-up artist kan Kristel van Heugten eenvoudig een vooraf bepaalde make-up look creëren op meerdere modellen, eventueel in samenwerking met andere make-up artists.

Party make-up

Heeft u een feestje of evenement waar u graag op u allermooist wilt verschijnen? Kristel kan u voorzien van een schitterende party make-up waarmee u absoluut de show steelt. Uiteraard inclusief mooie nepwimpers voor die extra feestelijke oogopslag.

Shows & events

Theater shows en evenementen waarbij de cast en/of crew voorzien dient te worden van een mooie make-up look? Boek Kristel van Heugten als make-up artist en uw modellen zullen met een flawless look ten tonele verschijnen.

Film- en tv-producties

Films en televisie producties vereisen altijd een make-up look. Deze kan variëren van neutraal tot extravagant, afhankelijk van de productie. Voor alle soorten televisie make-up en film make-up kunt u bij Kristel van Heugten terecht.

kristel van heugten mua

Videoclips

Zowel de ster van de videoclip als de extra’s dienen op hun mooist in beeld te komen. Voor professionele videoclip make-up kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van make-up artist Kristel.

Dag- en avond make-up

Van een mooie, egale dagmake-up tot een zwaardere en eye-catching avondmake-up of een glitterende make-up voor een gala: voor alle soorten make-up looks bent u hier aan het juiste adres. Geef uw wensen door en Kristel van Heugten kan u adviseren en daarna kan ze u uiteraard voorzien van de gewenste look.

Workshops

Wilt u het leren van een professional? Dan bent u bij Kristel aan het juiste adres. Met haar jaren lange ervaring en de beste studies kan Kristel als geen ander u de technieken van het vak leren. Voor elk niveau is er een geschikte training, workshop of cursus voor jezelf óf voor een leuke avond met vriendinnen.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een van de bovenstaande diensten? Wilt u een professionele make-up artist voor een excellent resultaat? Bekijk de indicatieve tarieven of neem meteen contact op met Kristel van Heugten MUA voor een vrijblijvende offerte, advies of meer informatie.