Make-up workshop

Welke make-up past het best bij uw huid? Hoe kunt u het best donkere kringen, wallen en oneffenheden camoufleren met make-up en hoe creëert u naast een mooie, natural dag make-up een glamorous avondlook met smokey eyes? Bij een make-up workshop van make-up artist Kristel van Heugten leert u het!

Thema’s make-up workshops

De make-up en visagie workshop van make-up artist Kristel van Heugten is leuk voor groepen en bedrijven, maar ook te boeken voor één persoon. Zo kan de workshop leuk worden gebruikt als activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of personeelsuitje, of bijvoorbeeld een make-up workshop met vriendinnen. Maar ook voor modellen en anderen die willen leren hoe ze zichzelf professioneel kunnen opmaken voor een natuurlijke, maar representatieve en perfecte look. Wilt u leren hoe u uzelf een mooie en verfijnde make-up aanbrengt en welke technieken u daarvoor kunt gebruiken? Ontdek het met een make-up workshop, waarbij u zelf kiest voor een eventueel thema.

Kies bijvoorbeeld voor het thema:

  • dag make-up
  • avond make-up
  • smokey eyes
  • contouring & highlighting

Wat leert u?

Bij de make-up workshops leert u verschillende technieken waarmee u make-up tiptop aanbrengt. U leert de basis en leert ook hoe u een meer opvallende make-up aanbrengt, voor bijvoorbeeld feestjes en andere bijzondere gelegenheden. U werkt met professionele producten en krijgt tevens advies over kleuren, materialen en make-up tools.

Benieuwd naar de verschillende make-up workshops en welke tips & tricks u bij de afzonderlijke workshops krijgt? Bekijk het complete workshopaanbod en maak een afspraak voor de make-up workshop die u aanspreekt!

Beoordelingen
Ik heb Kristel leren kennen tijdens een fotoshoot. Er was meteen een klik. Kristel is een erg open en sociaal persoon. Ik heb met heel wat visagistes samengewerkt maar Kristel is mijn absolute nummer 1! Ze zorgt altijd voor een geweldige look waarin ik altijd mezelf blijf. Ze gaat zeer professioneel te werk en weet wat ze doet. Door de passie voor haar vak en make-up ben ik ook enthousiast geworden. Ik volg inmiddels al een aantal maanden training bij haar om ook opgeleid te worden tot make-up artist. Dit doet ze met zoveel enthousiasme en passie dat het elke keer weer een feestje is om een training bij haar te volgen.
make-up voor een workshop