Make-up workshop met vriendinnen boeken?

Zou u graag met uw vriendinnen een heerlijke dag beleven boordevol beauty en make-up? Dan is een make-up workshop thuis van Kristel van Heugten een super idee!

Kristel zorgt ervoor dat iedereen deze dag veel leert en te weten komt over verschillende make-up producten. Van welke kwasten u nou het allerbest kunt gebruiken voor producten tot hoe u de make-up aanbrengt.

Technieken

Een make-up workshop thuis is erg geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een vriendinnendag of een verjaardagsfeest. Zo beleeft u een gezellige en erg leerzame dag die u niet snel zult vergeten. Zowel make-up beginners als de gevorderde make-up gebruikers kunnen tijdens de workshop de tips en tricks van Kristel van Heugten leren en meteen zelf uitvoeren. Van contouren en highlighten tot het opvullen van wenkbrauwen en aan het aanbrengen van de perfecte cat-eye. Al deze technieken lijken erg moeilijk, maar worden bij de make-up workshop thuis stap voor stap uitgelegd en direct voor gedaan. Zo leert u uzelf professioneel op te maken zonder dat het ingewikkeld is of u er uren mee bezig bent.

Persoonlijk advies

Met producten van de beste merken kunt u alle technieken die Kristel u heeft laten zien, meteen zelf uitproberen. Als het dan nog niet helemaal lukt, kan Kristel bijspringen waar nodig en het u alsnog aanleren. Een groot voordeel aan een make-up workshop thuis! Naast de technieken geeft Kristel van Heugten ook persoonlijk advies over de juiste kleur foundation voor uw huid en welke kleur oogschaduw uw ogen het meest complimenteren. Met dit advies kunt u de perfecte look creëren voor uw huid en gezicht en wordt het ook eenvoudiger om nieuwe make-up aan te schaffen. U bent na de make-up workshop met vriendinnen immers op de hoogte van wat u nodig heeft voor uw ideale look!

Ook een vriendinnendag boeken met make-up workshop? Neem contact op met Kristel van Heugten MUA voor de mogelijkheden.

make up workshop voor vriendinnen