Mooie make-up laten doen voor een gala

Als u graag het stralende middelpunt wilt zijn op een chique gala, dan kan make-up artist Kristel van Heugten u hierbij helpen. Dit doet ze door een schitterende make-up voor uw gala aan te brengen, die ook nog eens past bij uw gezicht, oogkleur en outfit. U zal iedereen verrassen!

Stijlvolle gala look

Het is erg begrijpelijk als u niet erg houdt van de dramatische smokey eyes en fel rode lippenstift. Ook als u wat minder thuis bent in het gebruik van make-up technieken, is het erg fijn om dit uit handen te geven en de make-up voor het gala vóór u te laten doen. Het laten doen van uw make-up heeft ook een ontspannende werking, zo hoeft u niet bang te zijn dat u in tijdsdruk komt of dat de eind look er niet zo mooi uit zal zien als u gehoopt had.

Opvallende en neutrale make-up

Gala make-up is niet per definitie een donkere look, het kan namelijk ook een neutrale oog make-up zijn die erg goed samen gaat met een flawless huid. Make-up artist Kristel van Heugten zal u adviseren en samen met uw wensen wordt de perfecte look gecreëerd, waarbij u uzelf ook prettig voelt. Glamorous en chique heeft voor iedereen namelijk een andere betekenis, net als de voorkeur voor de make-up voor een gala per vrouw verschilt.

Make-up gala: lekker extravagant

Als u niet bang bent van valse wimpers en diepe, gedurfde oogschaduw dan kunt u veel kanten op met de make-up voor een gala. Deze make-up mag namelijk alles behalve saai zijn, eruit springen is voor een groot feest zeker gepast en niet overdreven! Nadat u uw make-up een keer heeft laten doen, weet u ook hoe u de volgende keer deze look helemaal zelf na kunt maken. Want wat is er nou leuker dan leren van een professional? Van de tips en tricks die Kristel van Heugten u leert, heeft u nog lang plezier!

Laura Ponticorvo