Uw make-up laten doen door een visagiste

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, fotoshoot of wilt u een keer uw dag of avond make-up voor een gala laten doen? Dan bent u bij Kristel van Heugten aan het juiste adres. Zij kan u als professionele make-up artist voorzien van tips en advies rondom make-up op een persoonlijk niveau. Uw make-up wordt aangebracht door een ervaren en creatieve visagiste die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en gezichtskenmerken. Aan de hand van uw gezicht, haar- en huidskleur en persoonlijke wensen kunt u uw make-up laten doen door Kristel van Heugten en ontvangt u een passende en verzorgde look.

Make-up verzorging en advies

Wanneer het op make-up aankomt kan het soms lastig zijn om erachter te komen wat goed bij uw gezicht past. Make-up kan, wanneer deze met zorg is uitgekozen, namelijk veel doen voor uw gehele uitstraling en uw sterke kenmerken accentueren en daarnaast kan het oneffenheden en kenmerken die u minder wilt laten opvallen wegwerken. Maar hoe weet u nu welke kleuren, technieken of producten het beste bij u passen? Door uw make-up te laten doen door een professionele visagiste kunt u hier meer over leren. Kristel van Heugten helpt u graag op een laagdrempelig niveau en laat u zien hoe u het mooist voor de dag kan komen.

Dag make-up laten doen door MUA Kristel

Uw make-up laten doen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheden, evenementen of feesten te zijn. Als u graag wilt weten welke neutrale en dagelijkse make-up look u het beste staat, dan kunt u altijd terecht bij Kristel van Heugten. Zij kenmerkt zich door haar flexibele en creatieve karakter en is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Hierdoor kan zij u van passend advies voorzien en uw make-up aanbrengen op een manier die u zelf ook gemakkelijk thuis kunt aanleren. Hierdoor kunt u in het vervolg dagelijks op uw mooist voor de dag komen!

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw make-up laten doen door vakkundige visagiste Kristel van Heugten? U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of natuurlijk door te bellen. Voor meer informatie over prijzen en diensten kunt u terecht op deze website, of u kunt een vrijblijvende offerte opvragen. Van visagie in Swalmen tot bruidsmake-up in Weert: zowel in als buiten Limburg verzorgt Kristel uw make-up look!

Make up laten doen