Leerzame en gezellige make-up cursus

Heeft u altijd al willen weten hoe u professioneel make-up aanbrengt bij uzelf of anderen?

Met een make-up cursus gegeven door professioneel MUA Kristel van Heugten kunt u dit bereiken. De make-up cursus is toegankelijk voor iedereen die meer wilt leren over visagie en make-up producten. U zult op een praktische en laagdrempelige wijze advies en informatie krijgen rondom producten en technieken. Op deze manier zult u in een handige workshop/cursus de kneepjes van het vak leren en zelf aan de slag kunnen.

Basis voor professionele visagie

Tijdens de make-up cursus zult u een aantal basisbegrippen en -technieken leren op het gebied van professionele visagie. Theorie en praktijk zijn hiervoor beiden belangrijk. U zult bijvoorbeeld meer leren over de huid, producten, het reinigen en het verzorgen van de huid. Dit is belangrijke en onmisbare basis informatie voor een professionele en hygiënische make-up verzorging. Na de theoretische inzichten zult u meer leren over de techniek die in de praktijk wordt toegepast. In de loop van tijd zult u zelf in staat zijn om de theorie en techniek om te zetten in eigen ideeën en concepten.

Make-up technieken

De make-up cursus richt zich na de basis informatie rondom huid en producten vooral op techniek. Zo leert u over verschillende kleuren in het gezicht, neutraliseren, highlighting- en camoufleer technieken en het vormgeven van de wenkbrauwen. Ook zult u meer informatie verkrijgen over verschillende soorten foundation en welke technieken hier van pas komen. Als laatste leert u tijdens de make-up cursus over het aanbrengen van blush en de finishing touch voor een geweldig mooi resultaat.

Creeër een eigen look

De make-up cursus is toegankelijk en leerzaam doordat de theorie meteen tijdens de cursus wordt toegepast in de praktijk. U kunt zelf aan de slag gaan en een eigen look creëren of u laten leiden door een aantal bestaande looks. Zo kunt u leren hoe u bij elk persoon een naturel make-up look kunt aanbrengen, de perfecte avond make-up, bruidsmake-up of smokey eye look etc. U leert het allemaal tijdens de make-up cursus van MUA Kristel van Heugten op een gezellige en leerzame wijze.

Is uw interesse gewekt in een make-up cursus en wilt u les krijgen van een professionele en ervaren make-up artist? Kristel van Heugten ziet u graag terug en adviseert u over mogelijkheden. U kunt het contactformulier invullen voor meer informatie of natuurlijk even bellen. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte invullen of de prijzen bekijken op de website.