Make-up advies dat u laat stralen

Ieder gezicht en iedere huid is anders. Houdt u van make-up maar weet u niet welke make-up goed bij u past?

Een make-up advies is precies wat u nodig heeft! Voor veel vrouwen is het namelijk lastig om de juiste producten te kiezen en er komen ook nog eens wekelijks nieuwe producten op de markt. Het is daarom ook niet raar dat u misschien een hele verzameling aan make-up producten heeft, waarvan de helft niet (goed) wordt gebruikt. Daarnaast passen sommige producten wellicht niet bij uw gezicht, huidskleur en persoonlijkheid. Mooie make-up vinden die bij u past is dus een kunst, maar deze kunt u leren! Kristel van Heugten streeft erna om uw uiterlijke schoonheid het beste uit te laten komen door het geven van een persoonlijk make-up advies. Op deze manier zult u zich van binnen én buiten mooi voelen.

Persoonlijke aanpak

Soms hebben we net die finishing touch nodig om zelfverzekerd voor de dag te komen. Zou het niet geweldig zijn als u dan weet welke make-up producten goed voor u werken? Door middel van een make-up advies op maat geeft Kristel van Heugten u deze informatie. Met het juiste make-up advies kunt u alle kanten op, van een party/ gala make-up tot een nude make-up look. Het advies is passend aan de wensen die u heeft en tevens worden er tips gegeven gebaseerd op uw gezicht, vorm en kleur.

Technieken en tips voor thuis

Make-up is de specialiteit van Kristel van Heugten en ze maakt gebruik van de beste en luxe make-up merken zoals Mac Cosmetics en Make-up Studio. Met veel plezier en creativiteit wordt er tijd in u gestoken en zult u in een gezellige sfeer op een persoonlijk niveau worden voorzien van een praktisch make-up advies. Op een interactieve manier zult u leren hoe u zich stap voor stap kunt opmaken, welke technieken bij u passen en al uw vragen zullen aandachtig worden beantwoord. Op deze manier kunt u thuis gemakkelijk uw make-up routine uitvoeren.

Make-up advies boeken?

Bent u benieuwd wat Kristel van Heugten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over visagie en make-up advies op maat. U kunt het contactformulier invullen en eventueel een offerte aanvragen of de tarieven bekijken.

make up advies