Een passend make-up kleuradvies

Make-up wordt door veel vrouwen bijna dagelijks gebruikt omdat het de mooie gezichtskenmerken extra accentueert. Daarnaast kunt u make-up ook gebruiken om bepaalde aspecten – zoals littekens – te camoufleren. Voor een extra mooi effect wilt u natuurlijk make-up die goed blijft zitten en uitstekend past bij uw huidskleur. Met kleuradvies op het gebied van make-up leert u de juiste kleurtonen te kiezen die er voor zorgen dat uw huid er frisser uitziet, voor een extra natuurlijk en mooi resultaat. Op deze manier bent u verzekerd dat uw uitstraling optimaal is en uw mooie gezichtskenmerken op de juiste wijze worden benadrukt.

Kleurenanalyse op maat

Elke kleur heeft een andere eigenschap en de combinatie van kleuren is belangrijk bij het gebruik van make-up. Daarnaast is iedereen uniek en is het belangrijk dat er gebruikt wordt gemaakt van kleuren die bij u passen. Kristel van Heugten kan op basis van kleuradvies voor make-up uw kleurtype bepalen. Dit gebeurd op basis van pigmentkleur, haarkleur, oogkleur en de vorm van uw gezicht. Make-up artist Kristel van Heugten kan u voorzien van passend make-up kleuradvies en laat u kleuren ontdekken die aansluiten bij uw persoonlijkheid en die u laten stralen.

Kleuradvies en techniek

Met het kleuradvies voor make-up van Kristel van Heugten leert u ook hoe u het beste uw make-up kunt aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat u een flawless look kunt creëren, ongeacht of uw keuze uit gaat naar een natuurlijke nude look of juist een echte party look. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is altijd van de hoogste kwaliteit.

Heeft u interesse in make-up kleuradvies van Kristel van Heugten of wilt u meer informatie verkrijgen? Bekijk de indicatieve tarieven of neem meteen vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.