Extravagante make-up look voor shoot of show

Vaak wordt bij fotoshoots en modeshows gekozen voor een wat meer extravagante make-up look. Dit komt namelijk mooi en uniek over op beeld, en dat is ook precies wat u wilt bereiken met een dergelijke shoot of show.

Wanneer u uw modellen wilt voorzien van een opvallende make-up look, dan kunt u terecht bij professioneel make-up artist Kristel van Heugten. Ze heeft al vele jaren ervaring met het maken van dergelijke looks, dus aan creativiteit en professionaliteit géén gebrek!

Opvallende make-up voor een feestje of evenement

Wanneer u een speciale gelegenheid heeft, bijvoorbeeld een feestje of evenement, dan wilt u er op uw allerbest uitzien. Dit is ook de geschikte gelegenheid om eens wat anders te proberen met uw stijl en make-up. Met een extravagante of opvallende make-up steelt u zeker de show. De mate van opvallendheid is geheel aan u. Heeft u bijvoorbeeld amandelvormige ogen dan staat een opvallende en krachtige ‘cat eye’ u perfect, gemaakt met een mooie eyeliner en oogschaduw. Opvallende make-up kan tevens ook erg mooi zijn wanneer u bijvoorbeeld een thema feest heeft zoals Halloween of Carnaval.

Tips en tricks van een professionele visagiste

Maar hoe weet u nu wat u wel en niet goed staat en hoe brengt u deze make-up mooi aan? Een ervaren visagiste kan u op dit gebied tips en advies geven zodat u in de toekomst weet hoe u aan de slag kunt gaan. Kristel van Heugten is zo een visagiste die u graag helpt en adviseert op persoonlijk niveau. Daarnaast heeft zij al een aantal jaren ervaring in de beauty branche en is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken in haar vak. Op deze manier kan zij extravagante make-up looks creëren volgens de laatste trends. Kristel van Heugten adviseert u op basis van uw gezicht, kleur, vorm en persoonlijke wensen. Daarnaast kan zij uw opvallende make-up afstemmen op het betreffende thema of uw outfit. Een extravagante make-up look laat u uit uw comfort zone stappen maar deze past wel nog steeds bij uw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken.

Make-up artist Kristel van Heugten boeken

Heeft u binnenkort een fotoshoot of modeshow waarbij modellen een opvallende make-up look nodig hebben? Of heeft u gewoon zelf interesse in het aanbrengen van verschillende soorten make-up looks zodat u in de toekomst zelf aan de slag kunt? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken bij Kristel van Heugten. Zij kan u adviseren en eventueel op locatie komen om de gewenste extravagante make-up te realiseren.

Voor meer informatie rondom het realiseren van een extravagante of opvallende make-up looks en de scherpe prijzen kunt u het contactformulier invullen op deze website. Natuurlijk kunt u ook bellen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Extra vagante makeup