Make-up diensten by Kristel

Verzorgen van visagie op evenementen en producties in heel Nederland tot het geven van cursussen.

Thema Make-up en special events

Het verzorgen van thema make-up en speciale gelegenheden tot aan videoproducties en fotoshoots.

Make-up cursussen en opleidingen

Wilt u het leren van een professional? Dan bent u bij Kristel aan het juiste adres. Met haar jaren lange ervaring en de beste studies kan Kristel als geen ander u de technieken van het vak leren. Voor elk niveau is er een geschikte training, workshop of cursus voor jezelf óf voor een

Learn from the best

Workshop &
opleidingen

make-up-diensten
Visagie cursus op locatie

U wilt graag de kneepjes van het vak leren maar bent niet opzoek naar een complete visagie opleiding? Dan is een korte Make-up cursus een goede keus. Uiteraard wordt dit afgestemd op uw wensen en niveau.

Professionele Make-up opleiding

Wanneer contouren, highlighten, smokey eyes en de arcadeboog zijn geen onbekende begrippen zijn en je verder zou willen in de make-up branche dan kun je bij Kristel ook terecht voor een opleiding op maat. De opleiding wordt op verschillende niveaus aangeboden voor startende professionals tot ervaren visagistes.

make up opleiding

Wil je meer informatie ontvangen over de diensten, mogelijkheden of trainingen? Neem dan snel contact op!

Beauty and health go hand in hand.

Catwalk | Videoclips | Filmproducties

Tijdens een video opname of modeshow wil je stralen!

In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan zowel in de modellenbranche als in de videoclip opnames. Onder andere voor de clipopnames “Goud” van Lil’ Kleine, “Ratata” van BOEF en “We Live Forever” van Bulletproof, Paul Elstak en Boogsche.