Bruidsvisagie door Kristel van Heugten

Uw bruiloft is waarschijnlijk een evenement waar u lang naar uit heeft gekeken en zal een herinnering worden die u altijd bij zal blijven.

Voor deze dag wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien zodat u zich zelfverzekerd en helemaal happy voelt. Bruidsvisagie is hier een essentieel onderdeel in en het is belangrijk dat deze de gehele dag mooi blijft zitten. Op deze manier ziet u er stralend uit op elk moment van de dag en kunt u tevreden terug kijken op de beelden van uw bruiloft.

De perfecte bruidslook

Een goede bruidsvisagiste kiest make-up die de nadruk legt op uw sterke kenmerken. Ook een egale look is van groot belang. Prefereert u een natuurlijke look wilt of een meer feestelijke look? Dit is helemaal aan u. Daarnaast kijkt bruidsvisagiste Kristel van Heugten ook naar uw gezicht en welke kleuren het beste bij u passen. Zij verzorgt uw visagie op maat en afgestemd op de gewenste stijl. Er wordt een make-up look aangebracht op een professionele en persoonlijke wijze die ook past bij uw bruidsjurk, kapsel en eventueel thema.

Bruidsvisagie voor de gehele dag

Een bruiloft duurt normaliter een hele dag waarbij in de ochtend de make-up wordt aangebracht. Als u na de ceremonie geniet van de receptie en het feest wilt u natuurlijk dat uw make-up nog steeds even goed zit als in de ochtend. Professioneel bruidsvisagiste Kristel van Heugten kan hiervoor zorgen en maakt gebruik van de beste producten van hoge kwaliteit. Zo maakt zij gebruik van het airbrush systeem van Dinair. Deze airbrush make-up zorgt voor een egale make-up look die de hele dag blijft zitten terwijl deze licht aanvoelt op de huid. Tevens is deze make-up look waterproof. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van deze prachtige dag terwijl u op uw mooist eruit ziet. Daarnaast kan Kristel van Heugten u voorzien van bruidsvisagie voor overdag én een unieke make-up voor de avond.

Contact en informatie

Viert u binnenkort uw huwelijksfeest en wilt u mooie bruidsvisagie verzorgd door een professionele bruidsvisagiste? Kristel van Heugten helpt u graag op deze belangrijke dag en kan u voorafgaand al helpen met de gewenste look. U kunt namelijk een maand van tevoren uitproberen welke make-up u het beste vindt passen bij uw gelaat, jurk en voorkeuren. Op de dag zelf kan Kristel van Heugten u op locatie van dienst zijn zodat u tijd kunt besparen en u volop kunt voorbereiden op deze geweldige dag.

Voor meer informatie en de exacte tarieven op het gebied van bruidsvisagie door Kristel van Heugten kunt u het contactformulier invullen en een offerte op maat laten maken.

Kristel is werkzaam in heel Nederland, maar voornamelijk Limburg / Noord-Brabant. Uw bruidsmake-up in Eindhoven laten verzorgen, mooie visagie in Maastricht, of toch ergens richting Nijmegen of Amsterdam? Het is allemaal geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bruidsvisagie