Bruidsmake-up door Kristel van Heugten MUA

Uw bruiloft wordt één van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er op die dag op uw allermooist uitzien. Met een mooie, longstay bruidsmake-up voelt u zich zelfverzekerd en bent u werkelijk op uw allermooist. Zo kunt u na uw bruiloft nog jarenlang nagenieten van de prachtige foto's en video's die op deze speciale dag van u en uw partner zijn genomen.

Een bruid op haar allermooist

Bruidsmake-up kan natuurlijke schoonheden accentueren en een perfect flawless look creëren. Wilt u een natuurlijke look of kiest u voor een zwaardere bruidsmake-up met bijvoorbeeld een smokey eye en een rode lipstick? Welke stijl u ook wenst, make-up artist Kristel van Heugten kan u van passend advies voorzien op het gebied van producten en kleuren. Daarnaast kan ze op deze belangrijke dag de bruidsmake-up voor u creëren die u het mooist vindt en die tevens het best bij uw gelaat, kapsel en jurk past.

Bruidsmake-up die de hele dag mooi blijft

Goede bruidsvisagie moet aan een aantal aspecten voldoen. Een bruid wordt doorgaans namelijk ‘s ochtends al opgemaakt, terwijl ‘s middags de ceremonie is, gevolgd door een receptie, diner, borrel en/of feest tot in de late uurtjes. Om de gehele bruiloft mooi voor de dag te komen en u zorgeloos te kunnen mengen tussen uw gasten, kiest u voor bruidsmake-up die wordt aangebracht door een make-up professional. Kristel van Heugten is zo’n professional en zij helpt u graag aan een mooie, verzorgde dag- en/of avondmake-up voor uw droombruiloft. Het is ook mogelijk om uw bruidsmake-up aan huis te laten verzorgen.

Airbrush make-up

Kristel van Heugten werkt met het zogeheten airbrush systeem van Dinair. Waarom? Omdat airbrush make-up voor een blijvend egale gezichtsmake-up zorgt. U voelt de make-up niet, maar heeft de hele dag een prachtig resultaat. U krijgt een natuurlijk, flawless, vederlicht, waterproof bruidsmake-up die de hele dag goed blijft zitten.

Proefsessie bruidsmake-up

Eerst even ervaren hoe deze make-up aanvoelt op uw huid en kiezen wat u het mooist vindt bij uw gelaat en bruidskleding? Één maand voor uw grote dag krijgt u een proef bruidsmake-up sessie, zodat u precies weet hoe u er op uw bruiloft uit gaat zien! De bruidsmake-up op de daadwerkelijke trouwdag kunnen we, indien gewenst, op locatie aanbrengen. Zo kunt u prettig in een vertrouwde omgeving mooi worden gemaakt voor uw speciale dag.

Wilt u uw bruidsmake-up laten verzorgen door Kristel van Heugten? Zij werkt voornamelijk in de regio EindhovenRoermond & Weert, maar ook daarbuiten! Bekijk de tarieven of neem meteen contact op voor een offerte op maat.

Bruidsmake-up kristel van heugten mua

Wilt u ook stralen op de mooiste dag van uw leven?

Maak dan snel een afspraak!