De mooiste bruidsmake-up in Weert

Make-up artist Kristel van Heugten kan bruidsmake-up in Weert en omgeving verzorgen op locatie.

Zo hoeft u op het laatste moment niet nog snel in de auto te springen om ergens uw make-up te laten verzorgen. Dit neemt een hele hoop onnodige zorgen en stress weg, die u goed kunt missen op uw trouwdag. In een schitterende jurk zult u zeker stralen, maar de perfecte bruidsmake-up maakt het plaatje compleet. Met de prachtige bruidsmake-up van Kristel van Heugten bent u het stralende middelpunt op úwe speciale dag. U kunt ook na de dag zelf nog nagenieten, want een mooie make-up maakt uw trouwfoto’s namelijk ook een stuk mooier!

Voorbereiding voor uw bruidsmake-up in Weert

Ter voorbereiding is het zeker aan te raden om met Kristel van Heugten in gesprek te gaan over uw eventuele thema voor de bruiloft of uw jurk. Uw make-up look kan, als u dit wenst, hierop geïnspireerd worden. Tevens kunt u foto’s meenemen van bruidsmake-up die u gezien heeft in bladen of het internet. Dit geeft make-up artist Kristel van Heugten een goed beeld van uw wensen voor uw bruidsmake-up. In Weert of de omgeving van Weert zal vervolgens van tevoren worden gekeken naar uw gelaat, oogkleur en haarkleur. Zo kan de look compleet op u persoonlijk worden aangesloten.

Proefsessie

Een proefsessie bruidsmake-up in Weert is ook zeker mogelijk. Tijdens deze proefsessie zullen alle ideeën en plannen uitgevoerd worden, zo kunt u zien hoe de look er op de dag zelf uit gaat zien. Daarnaast is het zeker mogelijk om samen met Kristel van Heugten te kijken of er aanpassingen gedaan moeten worden of dat de make-up look helemaal voldoet aan uw eisen en wensen. Het doel van de juiste bruidsmake-up voor uw dag in Weert of elders, is uiteindelijk toch dat u zichzelf mooi en zelfverzekerd voelt, de hele dag door. Met professionele visagie in Weert wil Kristel van Heugten er graag voor zorgen dat u de een mooie dag beleeft met een schitterende look, waar niet alleen uw partner van zal opkijken maar de andere gasten ook!

Voor meer informatie en de tarieven kunt u contact opnemen

Bruidsmake-up Weert