Prachtige bruidsmake-up laten doen in Venlo

Bent u een aanstaande bruid in de omgeving van Venlo? Dan kan make-up artist Kristel van Heugten uw bruidsmake-up in Venlo komen verzorgen.

Trouwen brengt veel spanning met zich mee, dan is het juist heerlijk als uw make-up verzorgd wordt door een professional, zodat u helemaal tot rust komt en stralend voor de dag kunt komen op uw trouwdag. Kristel van Heugten voorziet u van een make-up look waarbij u zich mooi en zelfverzekerd voelt.

Het plan voor uw bruidsmake-up

De bruidsmake-up voor de grote dag is voor iedere bruid anders. De ene bruid wil liever een zo neutraal mogelijke look, terwijl de andere bruid graag helemaal uitpakt met nepwimpers en veel glitter en glamour. U weet zelf het best wat u het liefst ziet bij uzelf. Samen met make-up artist Kristel van Heugten gaat u dan ook kijken naar de beste look voor uw bruiloft. Er wordt rekening gehouden met uw gezicht, oog- en haarkleur. Als u al een jurk en of een thema heeft voor uw bruiloft, laat dit dan vooral weten, zo kan uw look helemaal worden afgestemd op al deze factoren. Als u tevens foto’s heeft gevonden van mooie make-up die u inspireert of waar u graag een soortgelijke look bij uzelf van ziet, laat deze foto’s dan aan Kristel van Heugten zien. Zij kan met behulp van die foto’s nog beter zien wat u wilt en voor u de perfecte bruidsmake-up creëren.

Proefsessie bruidsmake-up in Venlo

Een proefsessie voor uw bruidsmake-up in Venlo? Dat kan! Uw bruidsmake-up wordt dan precies zo gedaan als het er op de dag zelf eruit gaat zien. Dit is de fase dat er nog veel aanpassingen gedaan kunnen worden vanuit uw kant en de kant van Kristel van Heugten. Samen zullen jullie de look voor uw trouwdag tot in de puntjes perfectioneren en plannen. Dan weet u waar u aan toe bent, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de look voor die dag. De proefsessie zal pas tot een einde komen wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Bruidsmake-up Venlo aanvragen

Wilt u prachtige bruidsmake-up in Venlo of de omgeving van Venlo laten aanbrengen voor een perfect passend en lang houdbaar resultaat? Neem contact op met Kristel van Heugten. Ook wanneer u in bijvoorbeeld Budel of Roermond woont, kunt u prima bij Kristel van Heugten terecht.

Bruidsmake-up Venlo