Bruidsmake-up in Roermond

Woont u in Midden Limburg en gaat u binnenkort trouwen? Zoekt u nog naar iemand die de bruidsmake-up in Roermond of omgeving voor u verzorgt? Kristel van Heugten kan dit voor u regelen.

Kristel van Heugten is een professionele make-up artist en kan ook voor een schitterende bruidsmake-up zorgen. Hier heeft zij erg veel ervaring mee en ze weet dus precies wat mooi staat bij bijvoorbeeld uw haarkleur, huidskleur, kapsel en jurk. Natuurlijk houdt ze ook rekening met uw wensen én met wat mooi uitziet op de foto’s en video. Uw bruiloft is een van de mooiste dagen in uw leven en alles moet perfect verlopen. Met de bruidsmake-up in Roermond van Kristel van Heugten zal dit zeker lukken!

Airbrush bruidsmake-up

Kristel maakt gebruik van een speciale techniek, namelijk de Airbrush techniek. Hiermee wordt de make-up gelijkmatig op het gezicht verneveld door middel van een lichte mist. Deze zorgt voor een lichte, egale dekking die lang blijft zitten. Dit is natuurlijk ideaal aangezien er tijdens de bruiloft geen tijd is om make-up bij te werken en uw hoofd hier ook niet naar staat. U wilt genieten en er de hele dag op u allermooist uitzien, en daar zorgt Kristel voor.

Persoonlijk advies

Als bruid heeft u natuurlijk specifieke wensen over hoe de bruidsmake-up eruit moet komen te zien. Daarnaast is het natuurlijk nooit verkeerd om persoonlijk advies te krijgen. Misschien staat uw voorkeur net iets beter bij een andere huidkleur en kunt u beter voor iets anders kiezen. Hiervoor is Kristel van Heugten zeker een geschikte adviseuse. Zij brengt dus niet alleen bruidsmake-up in Roermond en omgeving aan, maar geeft u ook nog eens een advies op maat voor het beste resultaat!

Proef bruidsmake-up Roermond

Een maand voor de bruiloft zal Kristel bij u langskomen om de proef bruidsmake-up in Roermond of omgeving aan te brengen. Kristel zal de make-up precies aanbrengen zoals dat ook op de grote dag zal gebeuren. Door dit “proefdraaien” kunt u nog aanpassingen laten doen zodat u op uw bruiloft precies de make-up krijgt die u wenst. Dit neemt veel stress voor de grote dag weg.

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken om uw bruidsmake-up te verzorgen door een visagiste in Roermond aan huis (of omstreken)? Neem contact op met Kristel van Heugten voor de mogelijkheden en tarieven.

Bruidsmake-up Roermond