Uw bruidsmake-up in Nederweert laten doen?

De dag van uw bruiloft is een dag die u zult herinneren als een van de mooiste dagen van uw leven.

Op deze dag wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Speciale bruidsmake-up die lang blijft zitten en licht aanvoelt zal u een zelfverzekerd gevoel geven en brengt uw beste eigenschappen naar voren. Op deze manier zult u met een trots gevoel terug kijken op de prachtige bruidsfoto’s en video’s die zijn genomen op deze dag. Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een visagiste die een passende bruidsmake-up look bij u kan realiseren? Kristel van Heugten is een vakkundige en creatieve make-up artist die graag uw bruidsmake-up in Nederweert verzorgt.

Een persoonlijke make-up look

Wanneer u uw bruidsmake-up in Nederweert laat verzorgen, is het belangrijk dat uw sterke gezichtskenmerken worden geaccentueerd. Kristel van Heugten kan dit voor u realiseren. U kunt erop vertrouwen dat u een perfecte, egale look krijgt die vederlicht aanvoelt op uw huid. Natuurlijk wordt er door Kristel van Heugten ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld liever een natuurlijke make-up of toch een smokey eye look? Deze keuze ligt geheel bij u en Kristel denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zij kan u voorzien van advies over kleurgebruik en bepaalde producten of technieken. Tevens wordt er ook gekeken naar uw bruidsjurk, het eventuele thema van de dag, uw kapsel en natuurlijke kenmerken. Uw bruidsmake-up kan hierop worden afgestemd en zo creëert u een mooi geheel.

Proef bruidsmake-up in Nederweert

Kristel van Heugten maakt altijd gebruik van langhoudende bruidsmake-up. Dit wordt gedaan door middel van een Airbrush systeem. De Airbrush laat een lichte mist op de huid neerdalen. Dit zorgt ervoor dat de make-up egaal wordt verdeeld over het gezicht, wat zorgt voor een natuurlijk effect.

Wanneer u een bruiloft aan het plannen bent, wilt u natuurlijk op tijd beginnen met de voorbereidingen. Dit geldt ook voor uw make-up look en Kristel van Heugten adviseert u graag ruim van te voren. U kunt uw proef bruidsmake-up in Nederweert inplannen en u ontvangt dan meteen een gedegen advies. Tijdens deze proefsessie zult u ervaren hoe de make-up voelt op uw gezicht en welke kleuren u het mooiste vindt. Op de dag van de bruiloft zal Kristel van Heugten in staat zijn om op locatie uw bruidsmake-up in Nederweert te verzorgen. Zo zult u in uw eigen omgeving worden klaargemaakt voor deze onvergetelijke dag.

Airbrush bruidsmake-up

Kristel van Heugten werkt met het airbrush systeem van Dinair. Airbrush make-up creëert een prachtig resultaat de gehele dag lang. Daarnaast zorgt het voor een blijvende, waterproof en vederlichte bruidsmake-up die u laat stralen en de hele dag goed blijft zitten!

Wilt u graag uw bruidsmake-up in Nederweert laten verzorgen door een ervaren visagiste? Kristel van Heugten staat graag voor u klaar. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of de tarieven bekijken op deze website. Natuurlijk kunt u ook even bellen of een geschikte offerte aanvragen.

Bruidsmake-up nederweert