Bruidsmake-up in of nabij Heythuysen

Uw bruiloft is misschien wel de mooiste dag in uw hele leven. U wilt dan ook dat deze dag perfect verloopt en dat u er op u allermooist uit ziet.

Kristel van Heugten snapt dat en daarom wil zij graag één zorg al wegnemen: de bruidsmake-up. De juiste make-up laat u extra stralen op de dag van uw bruiloft. Daarnaast zullen de foto’s en video-opnames van uw bruiloft heel uw leven waardevol blijven. Daar wilt u dus zo mooi mogelijk op staan. Kristel van Heugten realiseert uw bruidsmake-up in Heythuysen en omgeving, zodat u het stralende middelpunt zult zijn op uw grote dag!

Langhoudende make-up

Kristel van Heugten maakt altijd gebruik van langhoudende bruidsmake-up. Dit wordt gedaan door middel van een Airbrush systeem. De Airbrush laat een lichte mist op de huid neerdalen. Dit zorgt ervoor dat de make-up egaal wordt verdeeld over het gezicht, wat zorgt voor een natuurlijk effect.

Daarnaast heeft de Airbrush als voordeel dat de make-up erg lang blijft zitten. Dit is perfect voor op een bruiloft omdat de make-up dan niet of nauwelijks hoeft te worden bijgewerkt en u er zeker van kan zijn dat de make-up de hele dag goed blijft zitten. Voor langhoudende airbrush bruidsmake-up in Heythuysen en omgeving bent u bij Kristel van Heugten dus aan het juiste adres.

Een advies op maat met prachtig resultaat

Kristel van Heugten luistert naar uw wensen maar zij geeft ook adviezen over mooie alternatieven. Doordat ze jarenlange ervaring heeft als make-up artist (bekijk portfolio) en de nodige bruiden heeft voorzien van een schitterende bruidsmake-up, weet Kristel precies wat mooi bij uw huid, ogen en bruidsjurk past. Daarnaast houdt ze ook rekening met wat goed staat bij de trouwlocatie en welke make-up goed uitkomt op de camera.

Een maand voor de bruiloft komt Kristel van Heugten proefdraaien. De gewenste make-up wordt dan aangebracht zodat u weet hoe u er op de grote dag uit gaat zien. Deze proef bruidsmake-up kan in Heythuysen bij u thuis plaatsvinden.

Bruidsmake-up in Heythuysen laten doen?

Wilt u uw bruidsmake-up laten doen door Kristel van Heugten en woont u in of nabij Heythuysen? Neem dan contact zodat er een vrijblijvende offerte kan worden opgesteld en eventueel een afspraak kan worden gemaakt.

Bruidsmake-up heythuizen