De mooiste bruidsmake-up laten doen in Eindhoven

Uw bruiloft is één van de meest speciale dagen in uw leven. Bij deze speciale gelegenheid hoort natuurlijk de perfecte make-up look.

Make-up artist Kristel van Heugten kan uw bruidsmake-up in en om Eindhoven verzorgen. Iedere bruid is anders en het is dan ook vanzelfsprekend dat uw bruidsmake-up helemaal afgestemd wordt op uw wensen. Daarom wordt er door Kristel van Heugten gekeken naar de vorm van uw gezicht, uw huid, haar, oogkleur en natuurlijk ook naar uw jurk. Make-up artist Kristel van Heugten zal er persoonlijk voor zorgen dat u het stralende middelpunt bent op uw trouwdag. Tijdens de voorbereidingen heeft u al genoeg aan uw hoofd, wat is dan fijner dan een ontspannen beauty momentje om helemaal tot rust te komen, en daarna er schitterend uit te zien? Dit betekent ook dat u niet ver van huis hoeft, want uw bruidsmake-up kan in regio Eindhoven worden gedaan door Kristel van Heugten.

Neem contact op voor meer informatie.

De voorbereiding

Een bruidsmake-up kan neutraal zijn voor de bruid die een rustige make-up look wenst. Maar uitpakken met nepwimpers en glitter is voor deze bijzondere dag ook zeker niet te heftig. Het is vooral belangrijk dat de bruid zich op haar gemakt voelt en zich goed voelt bij haar make-up. Geeft u dus vooral van te voren aan wat u wel en niet wilt, zoek bijvoorbeeld op internet naar foto’s van bruidsmake-up die u mooi vindt. Make-up artist Kristel van Heugten kan dan inspiratie opdoen met behulp van die foto’s voor ze uw bruidsmake-up in Eindhoven komt aanbrengen. Als u al een jurk of een thema voor uw bruiloft heeft, kunt u dit doorgeven. Zo kan uw make-up look daar mooi op aansluiten.

Een proefsessie bruidsmake-up in Eindhoven

Er kan ook een proefsessie worden gepland. Dit wil zeggen dat Kristel van Heugten ongeveer een maand voor de grote dag een proef make-up aanbrengt. Hiervoor hoeft u niet ver te gaan, make-up artist Kristel van Heugten kan voor de proefsessie van uw bruidsmake-up naar Eindhoven komen. Zo heeft u gelijk een beeld van de look voor uw bruiloft. Tijdens deze proefsessie kunnen er juist eenvoudig aanpassingen worden gedaan en kunt u samen met Kristel van Heugten een look samenstellen die helemaal voldoet aan uw wensen. Naast Eindhoven werkt Kristel ook in andere steden, bijvoorbeeld Nederweert en Venlo

Bruidsmake-up Eindhoven