Bruidsmake-up in Budel laten verzorgen

Heeft u een bruiloft in het verschiet en wilt u graag uw bruidsmake-up in Budel laten verzorgen door een professionele visagiste? Kristel van Heugten is een ervaren en veelzijdige make-up artist die uw bruidsmake-up in Budel kan verzorgen.

Wanneer u een bruiloft aan het plannen bent, wilt u natuurlijk dat dit een van de mooiste dagen van uw leven wordt. Ook wilt u er graag op uw mooist uitzien zodat u helemaal zult stralen! Make-up die vederlicht aanvoelt op uw huid en de hele dag blijft zitten geeft u net dit beetje extra zelfvertrouwen. Zo kunt u met een tevreden gevoel terug kijken op de foto’s die tijdens deze dag worden genomen van u en uw partner.

Persoonlijk adviesgesprek

Kristel van Heugten maakt altijd gebruik van langhoudende bruidsmake-up. Dit wordt gedaan door middel van een Airbrush systeem. De Airbrush laat een lichte mist op de huid neerdalen. Dit zorgt ervoor dat de make-up egaal wordt verdeeld over het gezicht, wat zorgt voor een natuurlijk effect.

Uw bruidsmake-up laten verzorgen door een professionele visagiste zorgt ervoor dat u zeker weet dat u er op uw mooist uitziet. Een ervaren visagiste zoals Kristel van Heugten kijkt naar uw persoonlijke en sterke kenmerken en accentueert deze. Daarnaast wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Kristel van Heugten realiseert een mooie egale make-up die vederlicht aanvoelt en kan de overige make-up afstemmen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een natuurlijk ogende make-up look of juist een opvallendere make-up die past bij uw thema? Kristel van Heugten is een creatieve en veelzijdige visagiste en kan dit allemaal voor u realiseren. Naast dat zij de bruidsmake-up in Budel voor u verzorgt, adviseert zij u ook graag over kleuren en producten. U krijgt dus tevens een make-up advies op maat!

Proef bruidsmake-up in Budel

Wilt u graag ervaren hoe de make-up op uw gelaat zal aanvoelen of wilt u uw wensen van tevoren al in kaart brengen? Dan kunt u een proefsessie inplannen en zo bent u verzekerd van een goede voorbereiding. Tijdens deze proefsessie én adviesgesprek zal Kristel van Heugten u informeren over alle mogelijkheden en kunt u bekijken welke kleuren u mooi vindt. Op de dag van de bruiloft is het mogelijk om uw bruidsmake-up in Budel op locatie te laten verzorgen. U zult in uw vertrouwde omgeving worden klaargestoomd voor deze speciale dag om nooit te vergeten.

Longstay make-up

Een bruiloft is een mooie maar lange dag waarbij de ceremonie normaliter wordt vervolgd door een feestelijke gelegenheid. U wilt natuurlijk dat uw bruidsmake-up de hele dag goed blijft zitten zodat u optimaal kunt genieten. Kristel van Heugten werkt daarom met de Airbrush make-up techniek die make-up gelijkmatig op uw gezicht verspreid in de vorm van een lichte mist. Dit resulteert in een egale make-up look die licht aanvoelt op de huid en lang blijft zitten. Dit is perfect voor een bruiloft omdat u optimaal wilt genieten van de dag en niet constant bezig wilt zijn met het opfrissen van uw make-up. Kristel van Heugten zorgt ervoor dat u er gegarandeerd op uw mooist uitziet!

Interesse in een proefsessie of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bruidsmake-up in en rondom Budel? U kunt uw gegevens invullen in het contactformulier en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u de tarieven bekijken op deze website of even bellen.

bruidsmake up
bruids make up budel