Bruidsmake-up aan huis laten doen

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk de perfecte bruidsjurk, een mooi gestyled kapsel en een passende en verzorgde bruidsmake-up. Kristel van Heugten is een vakkundig en ervaren make-up artist die uw bruidsmake-up graag aan huis voor u realiseert. Zij kijkt met u naar de opties en uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast kenmerkt Kristel van Heugten zich door op een flexibele en creatieve manier te werk te gaan. Om deze dag voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen werkt Kristel van Heugten daarom graag bij u thuis of op locatie. Op deze manier wordt uw bruidsmake-up aan huis verzorgd zodat u in een vertrouwde sfeer bent en uw planning niet verstoord raakt.

De gewenste make-up look

Vooraf aan uw trouwdag wordt er samen met Kristel van Heugten een dag gepland waarin de gewenste make-up look wordt getest. Ook dit kan bij u thuis. Op deze manier weet u van te voren hoe u make-up er uit zal zien tijdens de bruiloft en kunt u nog bepaalde voorkeuren en aanpassingen doorgeven. Ook kan er op deze dag geëxperimenteerd worden met verschillende soorten make-up looks wanneer u nog niet zeker weet wat u wilt. Dit wordt gedaan aan de hand van een kleurenanalyse en op basis van het gegeven kleur- en stijladvies. Op de dag van uw bruiloft zal Kristel van Heugten uw bruidsmake-up aan huis verzorgen en de gewenste look creëren.

Bruidsmake-up aan huis die de hele dag blijft zitten

Wat van belang is bij bruidsmake-up is dat deze de gehele dag blijft zitten. Daarnaast dient de (basis) make-up geschikt te zijn voor overdag én voor het eventuele feest in de avond. Kristel van Heugten werkt daarom op flexibele basis en met het Airbrush systeem van Dinair. Dit laatste zorgt ervoor dat uw bruidsmake-up aan huis wordt gedaan maar wel de gehele dag moeiteloos blijft zitten. Voor veranderingen aan uw make-up op uw trouwdag kan Kristel van Heugten de bruidsmake-up aan huis aanpassen voor bijvoorbeeld foto’s of het feest.

Heeft u uw bruiloft in het verschiet en wilt u graag uw make-up laten verzorgen door een professionele visagiste? Kristel van Heugten kan u voorzien van mooie bruidsmake-up aan huis en houdt rekening met uw persoonlijke behoeften. Voor meer informatie of een offerte kunt u het contactformulier invullen op deze website of de prijzen bekijken op deze website.

Bruidsmake-up aan huis
bruid