Airbrush make-up

Airbrush make-up is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van make-up. Airbrush is erg populair vanwege het flawless resultaat en het feit dat de make-up lang blijft zitten.

Airbrush make-up

Een bruiloftsdag die van ‘s ochtends tot ‘s nachts duurt is met airbrush make-up geen enkel probleem. Ook voor fotoshoots in de buitenlucht is deze techniek erg geschikt. De make-up blijft met gemak uren achterelkaar zitten, zonder dat u of een make-up artist de make-up hoeft bij te werken.

Dekkingsgraad van airbrush make-up

Bij het aanbrengen van wordt vloeibare make-up met een klein apparaatje middels luchtdruk op het gezicht aangebracht. Doordat de vloeibare make-up wordt gesprayd in plaats van gesmeerd, komt deze super egaal op het gezicht terecht. Het resultaat: vederlicht en toch optimaal dekkend. Eigenlijk is airbrush make-up een soort bewerkingsfilter, maar dan in het echt. Uw make-up doen met deze producten zorgt voor een mooi en egaal resultaat, en dat kan zo dekkend als u het zelf wilt. Airbrush kan namelijk gemakkelijk in meerdere verfijnde laagjes worden aangebracht, zodat er een gewenste dekkingsgraad kan worden gecreëerd.

Naast foundation kan airbrushen ook worden gebruikt voor:

  • blusher
  • oogschaduw
  • lipstick

Andere voordelen van make-up met Airbrush techniek zijn dat het zeer hygiënisch is, doordat er geen vingers, kwasten en sponsjes voor nodig zijn. De make-up is egaal, waardoor deze ondanks de goede dekking en mooie teint er heel natuurlijk en glad uitziet. Heeft u onzuiverheden en pigmentplekjes? Deze worden met airbrush make-up onzichtbaar!

Ideaal voor bruiloften, fotoshoots, catwalkshows en presentaties

Doordat airbrush make-up zo goed en lang voor een natuurlijk mooi, egaal en glad resultaat zorgt, is het ideaal voor bruidsmake-up, fotoshoots, catwalkshows en presentaties. Met airbrush make-up heeft u als het ware een gefotoshopt gelaat waarmee u zelfverzekerd op uw mooist voor de dag kunt komen.

Wilt u ook stralend voor de dag komen met vederlichte make-up die de gehele dag mooi blijft? Neem contact op met Kristel voor advies en de mogelijkheden!

airbrush make-up